6 Redenen om nu LED walls te gebruiken op uw stand

LED walls worden steeds populairder op de beurs. In 2015 zagen we al een significante toename hiervan. Wij geloven dat 2016 de definitieve doorbraak zal zijn van LED walls op beursstands. 
In 2014 zijn wij begonnen met het bouwen van LED walls voor onze klanten. Dit doen we in samenwerking met onze ervaren partner; LEDGo, bekend van o.a. The Voice of Holland. 

Maar waarom is het nu interessant voor uw merk om een LED wall in te zetten? Wij hebben een aantal redenen voor u op een rijtje gezet.

1. Size matters

LED walls zijn modulair. Het wordt opgebouwd uit verschillende tegels die doorgelust worden om samen één beeld te vormen. Het grote voordeel hiervan is dat we ze daardoor een behoorlijk stuk groter kunnen maken dan reguliere LED displays of TV's in de volksmond. Wij bouwen LED walls van bijvoorbeeld vierenhalve meter breed, met de optie om nog groter te gaan. LED walls sluiten daarom aan bij het aloude beursprincipe: "bigger is better".

2. Daglicht? Geen probleem!

LED walls kunnen een veel hogere helderheid produceren dan reguliere LED displays. Daglicht zal nooit meer een issue zijn. Uw content is ten alle tijden goed zichtbaar.

3. Integratie = design

Door slim gebruik te maken van ons modulaire systeem zijn wij in staat de LED wall prachtig te integreren in de constructie van de stand. De stand en de LED wall vormen zo een veel beter geheel. 

(tekst loopt door onder de foto)

4. Dynamisch vs. statisch

Het is geen geheim dat dynamisch geanimeerde/gefilmde beelden meer interesse opwekken dan statische graphics. Toen het internet in de kinderschoenen stond waren ze daar al lang achter. Het gebruik van een LED wall geeft de mogelijkheid om uw bedrijfsfilm of animatie te tentoonstellen op een manier dat de bezoekers er niet meer omheen kunnen.

5. Awareness is de sleutel

LED walls zorgen niet alleen voor meer zichtbaarheid, ze vormen ook een interessante tool om awareness te verhogen. Door slim gebruik te maken van uw logo zullen ook toevallige passanten uw merk onbewust registreren en beter herkennen.

6. Digital signage

Heeft u nog niet zoveel content en twijfelt u daarom aan het nut voor een LED wall? Wij helpen u graag bij het vullen van uw scherm. Met onze geavanceerde digital signage systemen kunnen wij gemakkelijk extra content maken en samen met u een afspeellijst creëren om de engagement met uw potentiële klanten te maximaliseren.